Self-five!

Nei, NÅ er jeg fornøyd med meg selv! Gir meg selv en velfortjent high-five og slenger bena på bordet.

I det siste har jeg virkelig slitt og stått på for både jobb, skoleplass, ny leilighet og ja..egentlig alt! Til tider har det føltes som om jeg har tatt meg en ordentlig runde i tidenes kjipeste karusell, for ting har virkelig gått helt rundt for meg! Men så BOOM, så får jeg alt på en gang! Skoleplass på journalistikk-check! Ny leilighet-check! Tidenes jobb-check! Alt dette fikk jeg servert iløpet av en uke..lurer på om det faktisk er en drøm..hvis det er det, så synes jeg synd på den som vekker meg!

Jeg flytter fra herlige Løkka, og ned til Bislett- i en sjarmerende bygårdsleilighet i selveste bakgården til mine tidligere arbeidsgivere, Tulip&Tatamo! Dette er en ordentlig gammel leilighet som trenger en liten ansiktsløftning, og jeg har store planer! Her snakker vi malekost, sparkel og kreativitet. Her om dagen hentet jeg og pappa en heeelt fantastisk Radionette fra 1959 som skal fremheve sjarmen i leiligheten, og jeg vurderer å skape et retro hjem blandet med litt moderne. Nå gjenstår det bare å få pakket ned alle de millionene med klesplagg jeg har, og nok en gang finne ut hvor jeg skal få plass til alt.

Ellers har jeg og kjæresten vært på hyggelig besøk hos "svigermor" idag, og jeg har hatt ny leietaker på besøk. Skal sitte her med bena på bordet litt til, før jeg tar kvelden og forbereder meg på første dag som assisterende butikksjef/visual merchandiser for levi's!!

I stad da vi satt på t-banen, så fikk jeg plutselig føle på kroppen hvor mye jeg faktisk har stresset i det siste..det bare knyttet seg i brystet og hele kroppen reagerte i sjokk. Det varte bare i noen sekunder, men det var skremmende! Det er livsviktig å la seg selv slappe av både fysisk og psykisk iblant. Så værsågod kos dere på treningssenteret, her skal jeg sitte hver kveld i en uke-og bare nyte! Også kanskje..kanskje vurderer jeg å trene igjen jeg også ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits