Optimisten

Jeg har funnet ut hva høsten er til for! Den er til for å skjemme bort seg selv!

Hvor deilig er det ikke å krype under pleddet med kamomille-te, eller enda bedre; et glass vin, mens du tar et deilig fotbad OG ansiktsmaske. Jepp, uvurderlig! Og på høsten trenger du ikke ha dårlig samvittighet engang for å bruke tid på deg selv!
Selv har jeg lagt på flanellsengesett, tatt en lang og varm dusj, stelt neglene, tatt ansiktsmaske,peeling, skrubb og det som er -og nå sitter jeg som en nyfødt kid under pleddet med tekoppen min. Selvsagt med favorittserien på Netflix.
Jeg er snaart frisk nå, mangler bare å bli kvitt hosten! Og bra er det, for imorgen skal jeg kave meg avgårde i bursdagsfeiring! Sprit rensker opp i systemet, gjør det ikke?;)

Dette er også den perfekte tiden å gå turer og løpe i skogen på, med fresh luft og fine farger. Gleder meg til høstens første Sognsvann rundt!! Aah, mine søte blå følgesvenner fra Nike + skal være med på mye moro igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

24, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits