Høst, mote og dype ord

Høsten. Flotte farger, lun stemning. Salg overalt i butikkene. Ekstra godt med kakao. Kos med årets første fyr i peisen. Kanskje ny start for et skoleår.
Joda, greit nok det-høsten kan være ålreit.
Men den har som vane å gi oss en sklitakling når vi minst aner det.

Vi nordmenn er forvirret for hver årstid som skiftes ut. Vi føler vi akkurat har fått slengt på oss shortsen, før vi går ut på morgenen og plutselig hakker tenner. På med jakke. På med skjerf. På med klær som får deg til å se ut som en sumobryter. Men noen mennesker nekter å gi slipp på sommeren, som om den er en eks i et altfor kort forhold. Jeg er en av de. Jeg har hittil nektet å innse at jeg må gi slipp på sol og varme, og finne frem ullgenseren. Forkjølelse ble min kjærlighetssorg.
Gud, så dype ord på en søndag kveld.

Men, en ting skal høsten ha, og det er at det bogner av freshe nye kleskolleksjoner i butikkene! Fargebonanza, skinn, deilig strikk og mye kontraster. Ååh, jeg kjenner jeg blir frisk allerede av å tenke på det!
Om jeg er friskere imorgen så skal jeg ut og finne noen godbiter som kan være med meg ut på nye eventyr(og nå tenker sikkert de som kjenner meg "men du har jo altfor mye klær fra før", og jada..når man har jobbet litt for mange år i blant annet Bik Bok, så har jeg mer enn jeg kanskje trenger, MEN ny årstid=utbytting av klær. Jeg er flink til å f.eks selge gamle klær på Finn eller Vestkanttorget. Jeg kaster aldri, og gir bort det jeg ikke trenger lenger. So don't you judge my shopaholic ass!)

Jeg handler mest rimelige klær, og hvis jeg finner et designerplagg jeg har lyst på, så sparer jeg. Da føles det enda bedre å ta det på seg:-)




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits