Jeg vil også være hippie/musikkfestival

Sooool..Sol gjør alt bedre! Når den titter frem, så får de late bena mine nytt liv-og gidder faktisk å bevege seg lenger enn til 7/eleven på hjørnet. Så siden det både er sol og musikkfestival i Oslo idag, så har jeg vært ute på vift. Først stakk jeg innom naboen, som serverte franske crepes og bød på musikk i hagen. Og iløpet av 10 minutter der, hadde jeg klart å signe meg opp på franskkurs...ikke spør. Kjekt å ha. Så møtte jeg Mats, og etter å ha fortært en helt awesome is, så gikk vi opp til Grunerløkka i partene og litt i sidegatene. God stemning, skulle gjerne bodd der oppe med hippiene istedenfor på Frogner med chihuahuaene.. Vi var begge enige i at vi hadde vært flinke til å gå idag, og snudde når vi fikk vondt i bena.
WALK-FIVE!!

Nå skal vi feire den flotte roomien vår, Vegar-som har bursdag! Han har allerede fått leiligheten til å se ut som en partybule, så dette blir jo ikke annet enn bra?(så lenge ingen serverer meg noe som har med shot å gjøre).
Bilde 1:parkliv i Oslo idag
Bilde 2: meg og bursdagsbarnet tidligere i år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

24, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits