NRK innspilling og førvisning

Nevnte så vidt at jeg skulle på førvisning av Hangover Part 3 igår på Rockefeller. Dette var i samarbeid med Rock cinema og Cocio, og jeg tok med meg kjæresten min. her fikk vi gå inn VIPinngangen, og vorset på taket der det ble grillet pølser før filmen. Hadde ikke forventet noe særlig av filmen, ettersom den 2.var ganske shitty. men sånn er det jo med de fleste oppfølgere egentlig. Men denne var akkurat passe morsom, så vi kjedet oss iallefall ikke!

Og idag har jeg hatt en ganske så spesiell dag..Har vært på en innspilling for NRK, til en "reality" som kommer til høsten. Mer får jeg ikke lov å si, annet enn at dette har vært både creepy,morsomt, flaut og...weird. Gled deg ;-)

Sitter og ser på paradise Hotel i skrivende øyeblikk, og føler at IQ'en min synker for hvert minutt..Jeg sitter i en så sykt god stilling i sofaen nå at jeg rett og slett ikke vil røre på meg. Men nå kom hun slitsomme, svensk-hysteriske dama som marinerer grillkjøtt i Kiwireklamen, så blir pent nødt til å røre på meg likevel...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

24, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits