Beyonce VS Hangover

De jeg bor med skal på Beyoncekonsert, og jeg er ikke misunnelig i det heletatt..jeg mener-dama kan jo ikke synge..eh. Ok jeg dør av misunnelse. Men som en trøst skal jeg på førvisning av Hangover part3 ikveld, med vorspiel hostet av Natt&Dag. Så skal da klare å kose meg ikveld jeg også!
Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme, litt sånn svett og med hjerterytme herfra til Kina.. Jeg kom nemlig inn døren for litt siden, da jeg oppdaget at jeg ikke hadde iPhonen min. Hvor hadde jeg vært?jo, ca 100 steder..Jeg ble forbanna på meg selv, og løp ut som et galt kvinnfolk(med nøkkelen i munnen), jeg lover deg at jeg så like målrettet ut som om jeg skulle vinne et maraton. Men der lå den hvite, søte iPhonen min med rosa deksel-, på Hennes og Mauritz. Takk til det ærlige mennesket som leverte den inn! Og håper for Guds skyld ingen tok en titt på bildene mine fra helgens fylle-shoot.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

24, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits