Klein grillpølse

Da ble det visst parken idag også da! Alt for å bli brun...denne gangen uten vannpipe, men fortsatt med min faste park-venn Anniken! Anniken leverer som park-venn altså..Hun googlet "fregner" og fortalte meg hvorfor man har de. Så jeg har altså lært noe idag! Parken bød på dype samtaler, grillpølser til frokost, og flere fregner. Overhørte også samtalen til en mann som gikk forbi med kompisen sin, som sa "forresten, vi lagde barn istad. Det var gøy!". Da jeg så ansiktet til Anniken så skjønte jeg at jeg hørte rett, også fikk jeg plutselig ikke lyst på pølse mer.

Nå sitter jeg hos mor & far i Drammen på pinsebesøk! Har grillet her også, og nå drikkes det margaritha (eller hvordan det skrives..). Meldt regn imorgen..så forslag til hva som kan gjøres i Drammen på en regnværsdag, mottas med stor takk....

2 kommentarer

Hei,hei:-)Tittet bare innom:-)Fin blogg:-)Fine bilder:-)

Kom gjerne innom bloggen min for en liten titt:-))

Ane

20.05.2013 kl.13:02

Så hyggelig:-) takk! Skal sjekke bloggen din!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

24, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits