17.10.2012

Jeg kom meg tilslutt gjennom natten. Drømte utrolig nok ikke om hår, men sov som en stein i mitt nyskiftede lyserosa sengetøy! Bråvåknet av en feiebil som gjorde at hele bygningen ristet, og jeg trodde det var en blanding av krig og jordskjelv..med ett øye åpent og i halvsøvne skrev jeg et forbanna innlegg til Oslo kommune om denne feiebilen som ca hver natt gjør at jeg nesten får hjerteinfarkt. Får jeg ikke søvn, så er jeg en demon.

Nå har jeg akkurat trent og svømt et par lengder, og sitter her og forbereder meg til å dra på jobb. Kveldsjobb er ikke favoritten, men det må gjennomføres! Jo, også har verdens beste pappa bursdag i dag! Grattis,gammer'n! Nå håper jeg mamma har spart på eplekaken, fordi I'M COMING HOME. (også håper jeg Vegar husker å ta med seg epler hjem idag, for jeg vil lage eplekake selv!)


Ok da, det ble ikke SÅ kort...
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits