I-landsproblemer og sånn.

God helg, da sitter jeg her igjen da -foran pcskjermen. Ja, PC...vi som ikke har Mac er en utdøende art. kanskje jeg burde stilles ut på museum snart. på lik linje med iphone og ipad og alle de andre i'ene som jeg ikke er eier av. Har en ipod da, ganske stolt av min 5 år gamle ipod som lå bak en kommode i 2 år -og som ikke har fått oppdatert musikklistene fra siden jeg syntes at Britney og techno var kjempehot..

Men det er lørdag! Så da er det ikke rom for å klage over slike i'landsproblemer! (se der ja, der snek den seg inn igjen, denne i'en)
Har idag spist en ganske så god frokost på Olivia, gått rundt som en stakkars forskremt rotte i folkemylderet som var i Bogstadveien sammen med V og J, og nå sitter jeg her og leser manus for harde livet. Leseprøve på mandag. og kanskje er jeg så heldig at jeg har whiskey-stemme på leseprøven, da jeg tross alt skal ut ikveld.

V og J (mine roomies) forbereder seg på tilværelsen som pensjonister, og tar seg en middagslur?! Er de ikke våkne innen en halvtime så er det fare for at de blir vekket av mitt satans verk av et vekke-signal. (bestående av en hane som mer eller mindre høres ut som har torretssyndrom OG får et kosteskaft i... på samme tid)

Jeg innser at jeg er rimelig dårlig på å oppdatere bloggen min, men jeg kan informere dere om at dette har skjedd :

*Jeg spiste brødskive til frokost i går
*På onsdag pusset jeg tennene 3 ganger
*Jeg har sneket på trikken (mamma...slapp av, det var to holdeplasser)

Interessant?
Kan også informere om dette : Nesen min er fortsatt like skjev. Snowboard, putekrig og boksing + medfødt genfeil er tilsammen grunnene til at jeg nå ser ut som en gatemiks som Picasso sikkert ville brukt som motiv i et av sine malerier.

Én kommentar

Peter

14.10.2012 kl.11:52

Op md humøret Ane. Det skal nok gå alt sammen :) Men pas nu på med alt det kamsport.

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits