Eyes wide open

Neimen hei!

Har akkurat bøttet ned på ekte husmannskost ala lappskaus, sitter under pleddet og hakker tenner og drømmer meg bort til varmere strøk. Høsten har med andre ord inntatt Oslo.
Men jeg skal ikke klage før jeg puster røyk eller får halsbetennelse (vedder på at det skjer i midten av oktober, som det gjør hvert eneste år. Som jeg gleder meg...Liker at halsen min er som en tidsinnstilt bombe)

Det er generellt mye som skjer om dagen, med flere jobber og spennende oppdrag. Dette vil jeg ikke fortelle om enda, men det kommer! It's kind of funny! Neste uke ser ut som den er laget av selveste Hitler -vet ikke hvordan jeg skal rekke alt.

V prøver å få meg med ut for å kjøpe noe så givende som dopapir, men det ser ut som jeg har grodd fast i sofaen for øyeblikket.
Så her kommer et ultimatum: 1: Skal jeg gå fra trygge, gode og varme omgivelser, ut i den kalde høstluften-og hvem vet, kanskje bli forfulgt av en øksemorder på Uranienborg på vei til butikken? og Gud forby, kanskje tilogmed pådra meg en halsbetennelse fordi jeg ikke vet hvor skjerfet mitt er og er for lat til å lete?
Eller 2: sitte i sofaen under pleddet, plutselig måtte tisse, før jeg innser at vi ikke har mer dopapir, og allikevel må i butikken?

Det er et hardt liv....søker assistent til å ta avgjørelser for meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits