ready, set.

Ok, jeg har innsett det. Jeg er verdens dårligste til å oppdatere bloggen. Jeg har kommet frem til at jeg er dårlig på en rekke andre ting også, så.. Fra og med idag starter en oppgradert verson av meg selv.
Jeg skal klare å legge meg før det begynner å bli lyst ute, jeg skal stå opp før klokken 10 for å få mer ut av dagen, lage meg sunn mat, og jeg skal spare penger.
Sistnevnte står på listen over HAVE TO DO, fordi jeg planlegger en jorden rundt-reise med Johanne og Vegar. Og siden det frister lite å selge seg selv på gata, så har jeg innsett at jeg må kutte ned på unødvendige kostnader.
Når det står "Ultra, ICA, Ultra, Kiwi, ICA, Rimi, Narvesen, Meny,Ultra" på kontoutskriften....da forstår jeg jo at jeg må bruke insane mye penger på...mat?Jeg er ett matvrak, og ikke av det sunneste slaget. Har aldri vært ekstrem på junkfood,godteri osv, men utenom det tenker jeg lite på hva jeg putter i meg. Så i dag slo jeg på stortrommen og lagde meg fiskeboller til middag. Og som om ikke det var nok,så bakte jeg meg grove rundstykker jeg skal ha til lunsj imorgen. Air-fiv'et meg selv etter endt bakeøkt.

Når det kommer til det å stå opp tidligere på morgenen, så tror jeg det kan bli en utfordring.Jeg er en person som trenger 8-9 alarmer med de mest forferdelige tonene du kan tenke deg, og jeg bruker i gjennomsnitt en time på å slumre på morgenen.
Og når jeg da for det første våkner, så er jeg en demon. jeg ser ut som 50 år, og burde blitt castet til en av rollene i "Walking dead". Jeg vet jeg ikke kommer til å se ut som Adriana Lima på morgenkvisten, men mye hjelper så lenge jeg iallefall ikke har personligheten til Satan.
2 kommentarer

KLopez

14.09.2012 kl.11:16

JA til oppgradering, trenger det sjæl ass. La oss bli bedre mennesker Arne. Og ikke minst, militæret neste år eller? Tenk så bra mennesker DET hadde gjort oss a!

A

14.09.2012 kl.20:04

Militæret ja! tror jeg hadde trengt det, haha. isåfall burde det vært et tv-crew på plass for å dokumentere det hele..tror det hadde blitt sånn passe bra underholdning ;)

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits