++

sol inne,sol ute, sol i hjertet, sol i sinnet. Trallala :-)

Man må jo bare juble når det blir sydentemperatur i et land som ellers har 80 % vinter..Selvom jeg har jobbet fra 09-17 idag så har jeg fått min del av sommerfølelsen jeg også! Til tross for en mage som bare vil meg vondt! Satan i Polen, som den irriterer meg!
idag har jeg tygd meg blå på ibux, og nå skal jeg ty til den fantastiske vietnamesiske oljen som jeg blir så mobbet for her i leiligheten..En olje som får hele leiligheten til å lukte peppermynte,håndballklister og mint, og som jeg smører på magen i et febrilsk forsøk på å overleve resten av dagen. Og det hjelper!
Nei, jeg er ikke en person som bruker meditering, røkelse og hypnose også.. (Men det er ikke langt unna om det fortsetter sånn her)

Nok klaging! Hva har du gjort idag? Kjeftet på samboeren din eller moren din for at du ikke finner sommertøyet ditt som du kunne sverge på at han/henne puttet vekk i fjor? Det hadde jeg gjort, om jeg ikke bodde for meg selv. Har desverre bare meg selv å skylde for at det aller meste av sommertøyet mitt på magisk vis er sporløst forsvunnet. Det ligger vel sammen med pcladeren, kameraladeren, hodetelefonene mine og alle de andre tingene jeg leter etter. SYSTEM er en kjempeflott bil, som jeg ikke er eier av. Kanskje det er det jeg skal bruke resten av kvelden på? Men det kommer isåfall etter "hello Kitty"-is, iskald dusj og middag :)
Ja, jeg har kjøpt Hello Kitty-is. Med tattoveringer!!

Hilsen Ane, 4 år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits