Nå bobler det snart over!

Våknet på luftmadrass på gamle jenterommet i Knut Bjørhusvei idag. God stemning. Fikk besøk av det lille sjarmtrollet av et tantebarn jeg har på morgenkvisten, før jeg måtte skynde meg avgårde til legen. For 2.dag på rad. Igjen: god stemning.. Føler meg tappet for blod.
Senere var det klart for å jobbe litt for Bik Bok Sandvika. God stemning der og gitt, og jeg fikk også dratt på innkjøpsmesse i Oslo en tur, der vi valgte ut plagg fra modström. Og vet du hva? God stemning! Så var det tilbake til jobb, for så å gjøre det jeg hater over alt : stå i en matbutikk 15 minutter før den stenger, dagen før 17.mai. Det rakner helt for folk, og jeg fikk grabbet til meg den siste kurven med jordbær foran en prippen frue på 40. Like a boss!

Imorgen er det klart for champagne-frokost hos oss i Uranienborgveien, og vi skal feire fedrelandet vårt så det synger etter! Skulle vi gå tom for bobler, så har jeg kjøpt SÅPEbobler. Man er bare 5 år en gang i året, tross alt.trenger jeg å gjenta GOD STEMNING??

Ha en strålende 17.mai imorgen! Bunaden er enda ikke prøvd på i år, så jeg feirer ikke enda.

Bilde tatt av Tulip og Tatamo for 2 år siden, da vi skulle vise frem 17.mai kolleksjonen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits