Halla 17.mai!

EN dag i året. Den dagen hvor jeg frivillig kler meg opp til å se ut som en gravid budeie, og faktisk føler meg komfortabel med det. Det er bare ett problem, det samme problemet som hvert eneste år tar krampa på meg :
HVOR er bunadsølv, sko og skjorte?!  Jeg må alltid være ute i dårlig tid! Ser ut som jeg må bruke converse til bunaden i år..Men koste hva det koste vil; stakken den skal på!!
Noen som kjenner seg igjen? 

 

Ellers da? Sitter hos mor & far, siden jeg hadde en legetime idag. Men planen min om å reise tilbake til Oslo ikveld må ta seg en bolle, for jeg må visst tilbake til legen imorgen for å ta blodprøver. EN HAUG med blodprøver. Har jeg nevnt hvor mye jeg hater blodprøver? Det er lite i denne verden som er mindre fristende for min del. Tåler ikke å se blod, hverken på tv, på andre eller på meg selv. Jeg blir svimmel bare jeg er på teknisk museum og ser plastikk-blod. Good luck, Chuck.
Kanskje jeg endelig finner ut hva som er galt, i det minste!

Etter legen i morgen skal jeg rett på jobb, for så å dra på innkjøpsmesse, så da er vel dagen mer eller mindre reddet! Helt til forberedelsene til champagne-frokosten starter...Her skal det vaskes, lages mat og kjøpes inn! Husmor-emne! Når jeg tenker meg om, så ville jeg heller ofret litt mer blod for å slippe unna husmorrollen. Den kler meg liksom ikke....

HIPP HIPP. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits