4 kroner

Først og fremst må jeg jo få frem at jeg har begynt å jobbe på Bikbok igjen! 2 år etter jeg sluttet, er jeg nå tilbake! Denne gangen på Sandvika storsenter med en kjempe fin gjeng. Skal såklart ikke slutte helt med radio, men trenger en jobb med fulle dager hele uken i tillegg.
Whitney Port-kolleksjonen kom idag, og vi har hatt mye salg. Jeg merker stor forskjell på det å sitte i et studio, mot det å løpe rundt i converse på et hardt gulv i 8 timer. Hadde nesten glemt hvor sliten man blir! Men det har jeg bare godt av, jeg som skal løpe Holmenkollenstafetten på lørdag.(Gud være med meg.....)
Etter jobb, kom jeg ut til værste pøs-regnet, og jeg hadde som vanlig ikke med meg paraply. Satt meg våt som en druknet katt på toget på vei hjem til Oslo. Hele turen irriterte jeg meg over lyder som kom fra toget. Lyder som hørtes ut som fugler i paringssessongen. Hele veien prøvde jeg å overbevise meg selv om at dette kun var lyder i hodet mitt, at jeg var gæren, og at det ikke kunne være fugler. Men, da jeg gikk ut av toget fikk jeg bekreftet baktankene : dama foran meg hadde med seg 6(!!) undulater i et bur. Da jeg kom frem til stasjonen var jeg veldig sulten, så skulle bare finne noe kjapt å spise før jeg kom hjem. Men neida, man kommer ikke så langt med fire kroner. FIRE KRONER. Det er det jeg har å leve på frem til mandag. Haha.. Jeg elsker livet mitt.
Kunne velge mellom en tyggis og en mini-sjokolade. Da er det flaks at jeg har skapet fullt av mat, og kunne flotte til tilværelsen med biff og bearnaise da jeg kom hjem!
Dette fantastiske innlegget brukte jeg 1,5 timer på. Jeg ble nemlig opptatt med å sitte på makemybabies.com for å finne ut hvor stygge unger jeg og Charlotte ville fått om vi en dag skulle bestemme oss for å bli lesbiske. Med andre ord, mye å gjøre i Uranienborgveien en torsdagskveld.

Nå skal jeg se på "1000 ways to die" med J. Skadefryd er noe vi verdsetter høyt.

Har du hatt en fin dag? Hva ville du brukt 4 kroner på?

 

 

Én kommentar

Eidal

11.05.2012 kl.09:14

Jeg ville brukt de 4 kronene til å leie en bananskreller fra Sverige, hadde fått skrella rundt 8 bananer.

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits