Løspupp og shitkids

Idag har jeg virkelig fått utfordret konkurranseinstinktet mitt. Først tok jeg og D en tur til Frognerparken for å grille og kaste frisbee. Vi hadde kastet i 10 sekunder, før to unger i 8-årsalderen kom bort og ville bli med. Jeg ble søren meg rundspilt av en jente på 8 år, som nesten psyket meg ut ved å si hvor dårlig jeg var. Haha. Veslevoksne barn er det værste jeg vet! På slutten, da bare jeg og D skulle spille, da satt hun på gresset og sa "tap, tap, tap!". Minte meg om meg selv da jeg var liten, og satt ved siden av broren min da han spilte nintendo og ropte "TAAP". Jeg var vel en shitkid jeg også.

Men det skulle ikke slutte der! Da vi kom tilbake, tok K og J utfordringen og ble med på basket på Uraninenborg. Det endte opp med at vi spilte noen heseblesende runder med basket, og gikk over til frisbee. Jeg skulle bare hoppe opp etter frisbee'en, da bhen min revner og innlegget inni bokstavelig talt fyker ut og lander på bakken. Min umiddelbare reaksjon var å legge meg som en planke på bakken. Ble iallefall en god latter ut av det.

Etter denne seansen, så ble vi med to 12 år gamle gutter å spille fotball. Det gikk hardt for seg, og nok en gang ble jeg rundspilt av kidsa.

Nå ligger jeg som et slakt på sofaen og føler meg nedverdiget.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits