Oh, The key.

Note to myself: Ta ALLTID med deg nøkkel..

Dette bildet skal jeg henge på innsiden av døren så jeg sørger for at vi aldri går på smellen vi gjorde idag..
Først, etter en stressende dag med 2 intervjuer og diverse, kom jeg hjem, lagde middag og så på tv -da plutselig en utenlandsk pensjonist står i gangen vår, i troen om at leiligheten vår var det pensjonatet han lette etter.. Etter mye febrilsk vifting med kart og stottrende engelsk, gikk den stakkars mannen videre. Stakkars E som nesten fikk en ny beboer på rommet sitt.
Etter dette bestemte J, K og meg oss for å pante de 12 (!) posene med panteflasker vi hadde stående på kjøkkenet. Det gikk ganske smertefritt, helt til vi fant ut at ingen av oss hadde med nøkkel. I mellomtiden hadde E dratt til Fredrikstad, C var i Kongsberg og S er over alle hauger i norske skoger og fjell.. Altså : ingen andre hjemme før på søndag. Skulle vi sove i trappeoppgangen til søndag?? Skulle vi ringe låsesmed som kostet 5000 kr?
Panikk blandet med humor spredte seg i trappeoppgangen til Uranienborgveien. Heldigvis for oss hadde foreldrene til huseieren ekstra-nøkkel, og de bor over oss. Hjem, kjære hjem!
Nå sitter vi her, med popcorn kjøpt for pante-penger og ser film. Får håpe karmaen vår har veid litt opp nå, og at resten av helgen går smertefritt. Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits