For 8 år siden.

Tenk at det idag er 8 år siden jeg åpnet min første øl. På autovernet i elveparken på vei for å feire natt til 1.mai. Vi danset på badet til A til techno, og jeg hadde på meg cowboyboots og følte meg kjempefresh.

Idag, 8 år etter- er jeg på besøk hos mamma og spiller scrabble... Men jeg vant, så det var verdt det!
Imorgen skal vi ta på oss joggeskoene og lufte oss i skog og mark! Godt å være på besøk hjemme i blant. Fikk også besøkt A og O istad. Endelig litt kvalitetstid!
Selvom jeg ikke er på byen i dag, så er jeg merkelig nok likevel våken kl 03:00 på natten. Mamsen har sovnet på sofaen og lager noen merkelige lyder i søvne, og jeg vurderer faktisk å kaste inn håndkleet og sove selv -etter 12 runder med tap i kabal. Nå hørtes livet mitt skikkelig stusselig ut, men har hatt en velfortjent og avslappende dag!
Det har blitt litt mye fokus på skolesøking,jobbsøking og andre voksen-ting i det siste!

Imorgen blir det kusine-besøk! Stor stas.

Sov godt, jeg skal le av deg når du våkner opp med skallebank imorgen der jeg sitter ved et ferdig pådekket frokostbord fit for fight!
(også kan jeg ønske meg tilbake dit sånn ca neste helg..)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits