Fy fela

Idag har jeg nesten klart å spenne bein på Thomas Giertsen, lest en givende artikkel om at Mette Marit sykler til jobb, og lurt på hva jeg skal kjøpe til min kjære roomie Kristine i bursdagsgave. Kanskje jeg skulle gi henne en utgave av den vakre alkohol-rumpetasken jeg skrev så varmt om i forrige innlegg, men det hadde kanskje ikke vært særlig populært å drasse med seg alkohol i undervisningen på lærerhøgskolen...Jeg er ufattelig dårlig på bursdags-gave innkjøp har jeg funnet ut. Det kom fint frem sist jeg fant frem klær jeg skulle selge på Vestkanttorget, og mamma ville bidra. I den lille haugen med klær hun ville "donere" bort, lå søren meg julegaven fra meg som hun fikk året før. "Mamma! Den fikk du jo av meg?!" -"Å...Gjorde jeg det? Den er VELDIG fin altså..Den bare..passer meg ikke". I get it!
Men noe skal jeg klare å komme på før dagen er omme!

Idag har jeg vært på innspilling av "Thomas Giertsen : helt perfek", i en scene på Ullevål sykehus. Dette i forbindelse med den nyeste sessongen (s3) av programmet som går på TVNorge.
Det tok kortere tid enn forventet, så da dro jeg like gjerne ned på jobb -og her sitter jeg i skrivende stund mens jeg venter på trikken.
Jeg skrev i går at jeg skulle løpe i dag morges, men det skjedde aldri. Jeg byttet alarm-tone til det mest høylytte hane-galet du kan tenke deg, men mine ambisjoner om å stå opp kl 07 fikk en annen vending når jeg istedetfor å våkne av disse ulydene,drømte at jeg hadde høns i bakgården. Håpløst.
Jeg får legge løpeturen til ikveld istedet, men vet vel egentlig selv at jeg kommer til å ende opp i sofaen med paradise hotel, i fryd om at mitt eget liv er litt bedre. 
Uansett, ha en fin kveld videre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits