"Blærete" med ny mening

Er du av den gjerrige typen, som synes det er altfor dyrt å drikke alkohol på utesteder? Er du bedt med på tidenes dølleste teaterforestilling? Fortvil ikke!
Nå kan du nemlig få hjelp til å løse dine bekymringer en gang for alle.
Svaret? Det ligger i dette :

 

Her ser du altså den banebrytende Freedom Flask, som du rett og slett bruker som en slags rumpetaske med alkohol i. Har ikke (og tror ikke jeg kommer til) testet den selv, men ifølge de amerikanske studentene som står bak denne oppfinnelsen, skal den visstnok være både komfortabel og praktisk.
www.freedomflask.com kan du lese hvordan de utviklet ideen bak det hele, og der kommer hele ideprosessen frem. Personlig likte jeg best en av de første ideene om å tape en ølflaske til benet. De kom frem til at personlig voksing av leggen i tillegg var en ulempe, og derfra rullet ballen videre.

Denne tasken kan du ha under bukselinningen, over blære-området. Hvilken dørvakt sjekker deg under bukselinningen?? Begrepet blærete er ikke lenger i negativ forstand! LØP OG KJØP.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits