break down these walls

Har du hatt en fin dag?
min dag har i stor grad gått ut på å drepe enda flere maur. Vi har jo Discovery Channel i vår egen gang. Huseieren stakk innom idag for å se på det, og i det han løftet opp noen lister, sier han "Dere har ikke sett noen rotter her også?" TROR vi hadde sagt ifra da. Det hadde visst vært problem med rotter tidligere, siden leiligheten ligger i 1.etasje -og Oslo har sykt mye rotter.Til og med på Frogner! Frogner-rotter som flotter seg inni veggen din. Heldigvis var dette 10 år siden, og det var rottefeller bak listene som var urørt. Det holder med maur i gangen synes jeg. Ser jeg en rotte, så er det straka vegen til hjerteinfarkt for min del.

Glad jeg slipper å bo i f.eks Afrika, der kakkerlakker og gnagere er hverdagskost. Husker jeg hadde noen såkalte "gekko's" i dusjen da jeg var i Kenya. Var ikke mye stas det heller.

Men heldigvis har jeg hatt en litt mer givende dag enn bare å fokusere på noen små maur. Jeg og Elaine satt oss i solveggen idag for å nyte det fine været. Elaine ble flørtet med av to brannmenn, jeg fikk nesten vepsestikk, alle på trikkene som kjørte forbi glante på oss, og vi gikk inn når vi innså at vi satt med ansiktet i skyggen. Mission incomplete.

På kvelden dro jeg til Oslo Nye Teater og jobbet litt for Radio Metro. Så ble det "Postkort fra Lillebjørn"-forestilling i teateret, og jeg ble sykt positivt overrasket!
Jeg må innrømme at jeg trodde det var noe trauste greier, men fy søren -koste meg gjennom hele forestillingen. Anbefales! :-)

Nå skal jeg legge meg til å sove søtt, før jeg må tidlig opp. Forhåpentligvis får jeg inn en løpetur før innspilling imorgen!

Meg og D på søndag. Slanger har vi iallefall ikke i Uranienborgveien!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits