Elskede mandag.

....Når du våkner opp en time etter du har lagt deg, og det eneste du klarer å tenke på er hvor lyst du har på hamburger..DEN følelsen. Nå får jeg altså ikke sove, selv ikke etter et tappert forsøk på å telle sauer. Hver eneste gang jeg skal telle sauer, så gjør de alt annet enn å hoppe over det dumme gjerdet, og de løper feil vei og tryner oppå hverandre. Si fra når jeg er gæren a.

Dagen som var i dag skal jeg skrive ned for deg, bare så du kan føle deg bedre med ditt eget liv for en liten stund :
Jeg har med andre ord hatt en veldig givende dag....
Den bestod av å stå opp altfor tidlig, (stod også opp med feil ben) løpe en tur, rydde og vaske i et par timer, jage maur vekk fra gangen i Uranienborgveien med en kost, være på bølgelengde med katten, lage middag med Elaine, skru fra hverandre en vask og leke rørlegger, farge av to gensere i vask, le av youtubefilmer der folk tryner, og så legge meg. Elskede mandag. Fikk forresten en mail fra produksjonsselskapet til "Helt perfekt" med Thomas Giertsen rett før jeg la meg til å sove. På den stod det at jeg skulle være med på innspilling førstkommende onsdag. Det kan bli interessant!


Imorgen blir det jobb, og på kvelden blir det teater med Radio Metro. Sist jeg var på teaterforestilling (uten å jobbe), var jeg 6 år, og gråt av en ugle-scene jeg syntes var skumlere enn pesten. Satser på at teater ikke har gitt meg varige men, og tror det blir en koselig kveld!

Sov godt! Og lær av mine feil : Har du en relativt nyoppusset leilighet der det finnes maur, værså snill ikke vær så dum som meg og hell eddik og sukker på gulvet som en "felle". Da har du plutselig en hel generalforsamling med maur samlet på ett og samme sted. Maur er litt som russ. De kryr, de er irriterende og ser de væske så har du plutselig landstreffet på Lillehammer i din egen stue.
Takk for meg.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits