+

Denne bloggskrivingen min tar seg virkelig oppover, må jeg si.. Jeg er like dårlig på å oppdatere bloggen min som jeg er til å våkne av de 8 alarmene jeg har på mobilen på morgenen.

Men i det siste har det faktisk skjedd litt av hvert. Jeg har foreksempel blitt ett år eldre. HURRA. Jeg har nå funnet ut at det ikke lenger er stas å ha bursdag når man innser at man snart sitter på et gamlehjem.
Men litt stas ble det likevel! Jeg er barnslig på bursdager, på lik linje som 17.mai, julaften og påske. Og jeg fikk en veeldig ålreit start på den første dagen av mitt 23.år! Når man får servert grillspyd med frisk frukt og varm sjokoladedipp, så er det liksom ikke rom for å klage! Kvelden før ble det servert biff og annet snadder, og en dessert jeg med hånden på hjertet si var den beste desserten et menneske kan få..bær gratinert i ovnen med hvit sjokolade og is..Jeg kommer aldri til å bli meg selv etter å ha spist det der.

Etter lunsj ble det litt bokse-trening med D, før middag med mamma,pappa, storebror og kjæresten hans. Muttern slo til og dro oss med på Big Horn på Majorstua. Da jeg kom hjem, hadde verdens beste roomies bakt kake med fyrverkerier og masse lys på. Det fikk et gammelt hjerte til å smelte litt vel mye, og jeg begynte rett og slett å sippe. Love them!
Dagen etterpå ble det balubas! Da var det klart for feiring i Uranienborgveien, og jeg koste meg glugg i hjel med alle de fine vennene mine. Noen bor i Manchester, andre i Polen -og alle var de der. Skulle gjerne stoppet tiden et lite øyeblikk og hatt den dagen for alltid. (Kunne imidlertid droppet naschet jeg pådro meg til kl 9 på morgenen, men egentlig var det også verdt det!)

Jeg har også fått mitt eget sparring-sett, og kan nå bokse i mitt eget hjem. Fant fort ut på vorset vårt i går at det kommer til å bli populært...Øl,sprit og boksing er kanskje ikke den beste kombinasjonen, men uansett! V var på besøk fra langtvekkistan' i går, og det var god stemning! Ble til slutt en stor gjeng som dro ut sammen. Fikk svingt meg litt på dansegulvet gjorde jeg også, da jeg var så "heldig" å møte på en proff konkurranse-danser. Før jeg visste ordet av det ble jeg slengt rundt oppunder tak og bortimellom vegger -og jeg har aldri vært mer glad for at ingen filmet de minuttene..
Klein som jeg var i dag, trosset jeg snublefot og hallisunasjoner og drasset meg ut på "Turist i egen by-dag". Stakk rett og slett på museums-raid, og har både holdt kveleslange, sett verdens søteste aper, og gjort herverk på Teknisk museum. (kommer ikke til å utdype sistnevnte noe særlig mer...)

Nå er jeg stappmett etter en god middag og tar snart kvelden, for imorgen er det jobb!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

23, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits