GOD morgen

 God morgen til deg som er våken for å trene, god morgen til deg som akkurat gikk walk of shame etter et nasch, god morgen til deg som har siste jobbdag før påskeferie, og god morgen til deg som er skikkelig morgengretten.
Jeg har vært våken i 2 timer, og ingen andre i leiligheten har stått opp. Bare Simen og Charlotte igjen her nå, de andre har dratt på ferie. Så her sitter jeg -spiser frokost,drikker kaffe og tenner lys for meg selv..Som du ser på bildet,så har jeg en ganske rar frokostvane. Ristet brød med smør. Hvor stusselig det enn høres ut, så klarer jeg meg ikke uten det på morgenen. Det, og sur kaffe -fordi jeg er elendig på å lage kaffe.

Idag er det min tur til å pakke for påskeferie. kommer til å fryse ræva av meg denne påsken,da planen er å ha en natt i telt på fjellet, og jeg har sommer-sovepose. Men skal sørge for å kose meg litt ekstra også, da jeg skal hjem til a mor og feire bursdag og sitte i solveggen på verandaen! Skal ikke klage..påsken er og blir den beste høytiden.

Har forresten glemt å si hvordan helgen var. Solgte som det suste på Vestkanttorget! Men til slutt måtte Daniel ta over (og da gikk salget enda bedre??), siden jeg ble helt ut av det blå hentet av P1. De ville ha meg med opp i studioet til "Helgeland"sendingen. Jeg skulle være en gave fra vestkanttorget, og programlederen og jeg kom ganske så godt over ens, der vi pratet om blant annet mine sovevaner på live radio..HELT NORMAL DAG?
Søndag pantet jeg et lass med flasker,og ble skremt av en junkie i lyskrysset.Givende dag. Mandag dro jeg og D til Drøbak for å få litt idyll, bare synd det var så kaldt. Dro på restauranten til johan og spiste god mat etter å ha kikket i alle de koselige butikkene. Ble enige om å dra hjem, men endte opp på ski storsenter i flere timer.. Typisk oss.

Tirsdag var paradise hotell eneste høydepunktet, og det sier vel litt om den dagen.

Nå har jeg en fullpakket dag foran meg, akkurat som jeg liker det! Trene,ta sol,jobbe litt, pakke, kjøpe bursdagsgave, betale regninger og reise! Ha en fin dag :-)


Idylliske Drøbak!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits