hellige stress...

Solen skinner, og katta maler i vinduskarmen,trallalala...(husker ikke resten)..Med andre ord : vårstemning i hovedstaden!

Lørdag kom Tonje og Anniken på besøk til meg og Charlotte. Vi endte opp på Solliplass, og jeg ble nok en gang mobbet for mine dansetrinn. Møtte også Mari som hadde bursdag! og hele fine gjengen.Stas!
Søndag trosset jeg fyllesyken og kom meg ut i det fine været, med først en tur til Bygdøy og så videre til Frognerparken for å grille.

Idag har jeg og flere 2.års elever holdt presentasjon på Elvebakken vgs. Jeg hadde sett for meg å prate i et lite klasserom med kanskje 10 medie-elever..Før vi fikk beskjed om at det kom rundt 100 mennesker, og vi skulle være i et auditorium. HURRA.....For meg hadde det faktisk vært værre å ri på esel, og alle som kjenner meg vet at det står på min nr 1 over "what not to do-list". Men klarte meg gjennom det hele..Etterpå ble det pizza med gjengen,og det gjorde opp for det meste!

Så var det videre for å stresse.Jeg er alltid stressa. Skulle nemlig i babyshower til ei venninne og kom på at jeg ikke hadde pakket inn gaven. Jeg brukte EN TIME på å finne ut hva slags gaveeske jeg skulle velge..EN TIME..Kom meg dit ca i tide, og det ble en veldig fin kveld. Tenk at vesla skal ha baby! Synes ikke det var lenge siden vi satt på ungdomsskolen og risset inn navnene våre i benken, spratt vår første ølkork på autovernet ved Elveparken, danset til "my-my-my" på badet eller lagde mat istedetfor å øve til tentamen..(vi fikk merkelig nok 5'er). Blir nesten litt rørt her jeg sitter og skriver..OKEI, jeg griner.

Imorgen er det nok en stressende dag, velkommen til mitt liv. Møte,jobb,gruppeveiledning,standupshow.
Sov godt!  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits