this is gotta be a good life

Det er så mye som skjer om dagen,så tiden løper helt fra meg..
Kan jo nevne noen nevneverdige ting som har skjedd den siste tiden :

-Jeg fikk møte den rødhåra kiden fra Harry Potter; Rupert Grint- i forbindelse med en pressekonferanse med jobben. (Han spiller en britisk pilot i den norske krigsfilmen med en litt ny vri, "Into the white". Anbefaler alle å se den!

-Jeg har intervjuet to av mine favorittmenn her til lands : Atle Antonsen og Jon Øigarden, etter pressevisningen av "Fuck up" -som er helt fucked up morsom.Kan jo ikke forvente noe annet av teamet bak "Dag"!

Også nevnte jeg at jeg skulle på Vestkanttorget for å selge unna noen gamle skatter. Det gikk over all forventning! Burde kanskje tenke meg om neste gang jeg sier at jeg ikke har en tråd å ha på meg..Hadde jeg tatt trådene ut av alle disse klærne, kunne jeg startet min egen tråd-fabrikk og laget gensere til halve Urghada..
Har gitt bort en søplesekk med klær til mine fine roomies, solgt 2 søplesekker og skal hente 2 til imorgen..jeg skjemmes faktisk!

Idag har jeg vært på et foredrag på Davik, med en veldig inspirerende programleder fra P4. Og etter dette heiv jeg meg ut på Thai-boksing. I starten var jeg skeptisk, og så for meg Rocky og røde pannebånd. Men etter litt blåmerker, litt slåing og litt neseblod så fant jeg ut at dette var noe jeg kunne lære meg å virkelig digge. Føler meg helt mørbanket nå, men det er verdt det! Anbefaler de som vil ha en effektiv trening for hele kroppen å teste det ut! Timen varte i en og en halv time, og allerede ved oppvarming var det tungt : dobbel-hopp med hoppetau fant jeg fort ut at ikke var min sterkeste egenskap. Men så ble det sparke-teknikk og bokse-teknikk på pads, og det hjelper på humøret! Nå skal eget bokse-sett bestilles hjem til Uranienborgveien! (slapp av mamma...) Etter dette tok jeg meg en time i bassenget, der jeg ikke skal si hva jeg klarte å gjøre engang..Kan si såpass at det inneholdt babysvømming, feil person og heste-latter.

Utrolig om du gadd å lese alt dette.
Sov godt :-)


Thaiboksing. (google)


Meg og Rupert Grint da!! Man kan jo ikke skryte nok..Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits