Blog awards, orange power og kebab.

Valentine. Årets mest klissete dag. Tilbragte den med en fin gjeng på jobben, masse radio og litt kjærleik!
Etter jobb var det tid for blog awards på Folketheateret. Jeg fikk desverre vite jeg kunne bli med litt i seneste laget, og løp mer eller mindre rundt som en høne uten hode den neste halvtimen, kjøpte et helt outfit på under 5 min, og fikset meg på rekord tid.
Da jeg løp rundt og stresset og fikset meg, så kom Daniel innom med en stor bukett med rosa blomster og hjerter! Smeltet meg iallefall!

Blogawards var vellykket, og det kom så vanvittig mange mennesker! Og noen av disse menneskene hadde dratt begrepet "å pynte seg" laangt over hodet. Man kan ikke gå med 50 cm pigg-heler med mindre man er Lady Gaga.
Eller..klart man kan, men man vil ikke bli oppfattet som annet enn "hun med de støgge skoa". :)

Men det var mye som ikke var så stygt også, for å si det sånn. Marianne Theodorsen sin stil f.eks. LOVE IT. hadde jeg bare hatt guts til å klippe meg sånn.
Her er bloggen hennes: www.styledevil.faksimile.no

Jeg må innrømme at jeg er en sokk når det kommer til å følge med på blogger.Jeg har noen få jeg følger,og det er de jeg har fulgt siden jeg selv begynte å blogge. Så det var mange navn som var nominerte, som var helt greske for meg. Derfor var det ekstra gøy når Angelica Blick stakk av gårde med prisen for beste internasjonale blogg. Da jublet jeg gitt.


Vi i The Beat fikk noen bra intervjuer av blant annet Elisabeth Carew, Per Sundnes, Petter Pilgaard, Linnea Myhre osv. Gikk glade hjem etter et helt greit show, goodiebags, en øl for mye og godt humør.
Skulle tidlig opp dagen etterpå,så Daniel,Charlotte og jeg bestemte oss for å feire Valentines på vår måte : Bislet Kebab. Kebab/hamburger er det mest klissete du kan spise, og det passer jo utmerket på en så klissete dag som denne.
Blazeren er skikkelig knall orange, men ser rosa ut på bildet..selv mobilkameraet var i Valentines-modus...Håper du hadde en fin dag igår!


 

Én kommentar

Serpiente

16.feb.2012 kl.08:32

Hvem er du til å dømme om andre har fine sko eller ikke? :) Smaken er vel som baken, den er delt i to. Klassifisere noen som "hun med de stygge skoene" er vel på kanten til å være smått smålig, syns du ikke? :)

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits