Nike + running

Jeg har to babyer..Nike + skoene mine. Idag tok jeg de med ut på tur, og fikk testet sportsbandet i tillegg. Det ble kun en 30 min.tur,siden jeg bare skulle teste hvordan det fungerte med den nye chipen.


Disse er de beste løpeskoene jeg har hatt. Tok en løpetest på løplabbet,der en maskin fant ut av hvor skoene skal trykke for å få maksimalt ut av løpingen. Mange får dårlige ankler av feil sko, så det er viktig å tenke på å ha en sko som støtter på de rette stedene. Disse koster 1500; og er den beste "investeringen" jeg har gjort.
Under sålen finnes det et rom der du kan plassere en chip med sensor som registrerer lengden du løper,osvosv. Samtidig bruker du en sensor som kobler seg opp til denne chipen,som du har plassert i et sportsarmbånd fra Nike. Du kan også koble den opp til ipoden din,som forteller deg om løpingen din underveis. Så kobler du USB-sensoren fra armbåndet og inn i pcen etter endt løpeøkt, så kan du se hele økten, legge inn nye mål, sammenligne deg med andre løpere og lage en kalender via en "personlig data-trener". Jeg har aldri vært noe glad i å løpe før nå i sommer, men alt dette har fått meg MYE mer motivert,og nå synes jeg faktisk det er kjempemorsomt å løpe.Du kan kjøpe en pakke med sportsband og chip for 700-900 ; og hvis du kun mangler chip,så kan denne kjøpes for 200;.

Nå skal jeg lage meg lunch (blir ganske begrenset,da jeg har pålegg men ikke mer brød..), og dra til Sognsvann med Veronica og Daniel. Vi skal ut på ski!
Fridager...I love you.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits