+A real human being?+

Rart det der...plutselig er det starten på et helt nytt år. 2012. Det året maia-folket kom til når de fant ut at de ikke gadd å lage mer kalender.

Jeg la meg tidlig idag for å stå opp tidlig imorgen og løpe. Jeg bruker Nike + sko, som har en såle som gjør at man kan putte inn en chip som viser hvor langt du løper osv-i samarbeid med et sportsband. Alt lå klart, og jeg la meg til å sove. Så våknet jeg flere timer senere og kom på "hvor har jeg lagt chipen til skoen?" Da var det opp og vrenge såler og endevende leiligheten for å finne den lille røde chipen.. Borte.

Heldigvis fant jeg ut at de selger de for 200 kr på gsport og løplabbet,om man har alt det andre utstyret som trengs. Så da ser det ut som jeg må svinge innom hjørnet på vei til løpeøkten min imorgen tidlig. ;)

Genialt det der med Nike +. Når man har registrert seg så kan man legge inn øktene sine via sensoren, sette seg mål, lage kalender og se andres økter. Desverre fungerer det dårlig uten sensor-chipen..pokker heller, jeg har allerede brutt nyttårsløftet mitt : "slutt å være så forbanna surrete"..Det værste er at når jeg lette etter chipen så fant jeg mye annet rart jeg har lett etter..blant annet et The Sims 2 spill jeg sikkert ikke har spilt siden jeg var tenåring..fikk sånn sinnsykt kick etter å spille det (okei?!), men fant ikke de to siste cdene man trenger for å installere...så da var det på'n igjen med leting..Jeg tror bare jeg legger meg til å sove igjen jeg :-)

Skal stå opp kl 07, lykke til Ane...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits