Saturday morning!

Spør meg ikke hvorfor jeg velger å være morgenfugl på en LØRDAG, men nå er jeg iallefall våken, og har vært det en god stund. Ligger innpakket i dyne og fleecepledd. Skal ikke skryte på meg at jeg er veldig våken, men det er godt å bare ligge i sengen og slumre og se på B.B.T, og vite at jeg har ingen planer før kl 18,da jeg skal til Mari som jeg ikke har sett på altfor lenge!

Og kanskje møte Helen,som er på visitt i Oslo i helgen! Fikk forresten møtt henne en times tid i går,da jeg og Veronica møtte opp hun, Kathinka, Lennea og Henriette etter jobb, og ringte inn helgen med en øl på uteservering.
Min høyhalsede (les:meget moteriktige) sennepsgule ullgenser gjorde susen i kulden. Selvom det nok er siste gang jeg bruker den, jeg fant fort ut at så sensitiv jeg er for ull, så ble det satans verk å ha det langt opp i halsen i tillegg.

Blablabla.

Lurer på hva som venter meg de neste morgentimene. Kanskje frokost med de andre smukke tøsene i Uranienborgveien, en aldri så liten løpetur, møte Helen igjen, eller bare sløve foran tven. Livet altså.
Nå har jeg forresten den følelsen jeg alltid pleier å få i oktober. Den følelsen av at jeg gleder meg til vinteren. Det er noe ved lukten ute, og lyset...Vel.....Den følelsen har jeg bare frem til det blir kaldere.Da hater jeg livet.
Vil ikke
ha

meg
6
plagg

overkroppen
og
10
par
sokker
og
fortsatt
fryse

Kanskje sy inn en varmeflaske i foret på jakken? Smart Ane.
Men bortsett fra det, så elsker jeg å våkne tidlig når det er kaldt ute,og bare ligge under dynen.
enough said. Ha en fin lørdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Trainee i Radio Metro/The Beat (www.thebeat.no) Du har aldri møtt noen som har så dårlig humor som meg, som er så klønete som meg,så spontan som meg eller tenker så høyt som meg. Tilbakestående mennesker elsker meg. Det vil si: jeg elsker meg selv.

Kategorier

Arkiv

hits