update

Oi..Det har gått litt fort i svingene her, har hatt altfor mye å gjøre til å kunne engang tenke på å blogge.
Men tenkte jeg skulle komme med en liten update :

-Har startet opp i radio Metro, der jeg og Veronica har ansvar for programmene på The Beat hver dag. Det vil si kinomagasinet, "Whats on",som tar for seg fortrinnsvis ting ungdom i området Asker,Bærum,Oslo/Romerike kan gjøre dag for dag. Og selvfølgelig mye teknisk (som jeg fryktet fra starten ettersom jeg kanskje er det minst teknisk anlagte mennesket på denne jord, MEN overraskende nok er dette noe jeg klarer og faktisk synes er utrolig morsomt!
Har en heidundrande flott arbeidsplass med BRA mennesker (dog litt upassende humor??), godt miljø, og får utfolde meg med intervjuer av skuespillere etter pressevisninger, etc. Alt i alt kjempefornøyd, og ser nå at jeg går på rett sti, og ikke bare går i ring som jeg vanligvis gjør ;)

-Trives i leiligheten på Uranienborg med 5 smukke piger og 1 stk herremann! Har verdens fineste leilighet i ambassadestrøket på Majorstua. Hva har man lært av dette?? 1.at dopapir på mystisk vis forsvinner, 2.at nå er det FAEN meg kaldt og at strøm ikke fungerer å spare lenger, 3.Jeg skal starte mitt eget jordbruk, for som matvraket jeg er, går hele stipendet på mat. 4.At ingen andre liker de programmene jeg liker å se på tv
5. at vitsen "Jeg kunne bygget meg et belte av klokker...men det ville vært så waist of time" fortsatt er den beste vitsen. Jeg vet du ler nå.

-Jeg skal til Dubai i november! gjennom international Parachuting Championship & Gulf Cup ...

-At jeg fremdeles er like klønete som alltid, og kan nå skilte med tre arr på høyre rompeballe. Visse ting må bare holdes ved tradisjonen vet du!

-Jeg har vært på telttur. Skulle til Uvdal, endte opp på Kolsåstoppen. Gikk i svin-mørket med 1 fungerende lommelykt. Rotet oss gjennom skog og mark i blinde, gikk opp en hel slalombakke med gjørme, satt opp teltet i blinde, og våkner av stemmen til tyske turister. JEPP, vi hadde satt opp teltet midt i en tursti. Lagde det mest kreative bålet som selv lederen av hele speider-norge ville blitt imponert over,rakk å grille et par pølser før jeg som den brannskye jenta jeg er, fikk panikk og så for meg scenarioet der hele Kolsås brant til grunne-og slukket det.

Lukter nå fortsatt bål, men lever. Og har det bra :)
Sånn.

Hva har du gjort i det siste?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits