jaggu sa jeg smør.

Jeg har nå innsett at døgnrytme er ikke-eksisterende i min verden, og at det er på tide å krype til korset og kanskje gjøre noe med det!
Idag skal jeg legge meg i høyspenn og jogge langdistanse. Noe som blir litt vanskelig med en kjedelig strekk i hoften -Men nødvendig med tanke på hvor lat jeg har vært i sommer.
Jeg kommer til å hate meg selv under økten og sikkert komme med noen banneord som ikke eksisterer enda, men etterpå kommer den herlige brusende følelsen og den er ikke sammenlignbar med noe annet!

Dette er mitt 1.steg inn i noe som har vært planlagt lenge fra min side, fra dagen jeg flytter tilbake til Oslo med blanke ark og tegnestifter og sånn! Dvs nå.

1: komme i bedre form, få bedre kondisjon og ta trening på alvor. Målet er Oslo-maraton 2012. Kanskje ikke et stort mål for mange, men for meg er det et ganske stort steg, da jeg har slitt lenge med kondisjonen ;)

2: Du er hva du spiser! Nå er jeg et matvrak som tenker konstant på mat, så jeg snakker ikke om å kun spise frukt&grønt -men spise på riktig måte.

3: Aerokick. Dette ser jeg frem til! Aerokick er ganske nytt på treningsfronten i Norge, og jeg skal teste det ut iløpet av neste mnd for å finne ut om det er noe for meg. Det ser iallefall lovende ut!

4: Kutte ut snusen. Tårevått, men nødvendig. Har funnet ut at jeg rett og slett er usjarmerende når jeg snuser. Det føles mer snusfornuftig (tog du an..?) da det både er dyrt og unødvendig.

5: Satse mer på snowboard enn jeg har gjort i det siste. Det er bra trening både psykisk og fysisk, og det er greit å ha noe å se frem til ved vinteren også! Bare lek og morro i et hav av puddersnø -frihetsfølelse og styrketrening på samme tid. Priceless.

6: Jobbjobbjobb. Har funnet en veldig fin jobbsti jeg vil utforske mer av, istedetfor å gå omveier eller ende opp med å gå i ring. Denne stien er radio, og forhåpentligvis kommer jeg til å lære masse dette året -så da er det greit å ha fokuset på plass. Jeg skal gå inn 100 % og er klar som et egg! (hvordan vet vi forresten at disse eggene er så jævlig klare?!)

7: Lære mer. På med national geographic og frem med illustrert vitenskap! Det er bare å innse at jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen. Les: Foreløpig!

8: Reise mer. Backpackertur, fjelltur, telttur, opplevelser generellt.

...Så hvorfor i alle dager vil jeg gjennomføre alle disse punktene, sier du?
Fordi jeg vil utforske mine egne grenser, og fordi jeg vil ha gleden av å ha fullført og mestret noe jeg lenge har hatt lyst til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits