Tomt


Foto: Fra da vi var i Oslo for å delta i blomstertoget til støtte for terrorofrene.

....Ufattelig,ubegripelig og bare veldig veldig trist. Har ikke følt for å blogge noe spesielt etter alt det tragiske som har skjedd i Oslo den siste tiden. Men samtidig er det godt å se og vite at alle står sammen for å støtte hverandre gjennom dette. Det er kanskje på tide å komme litt tilbake til normalen igjen. Ikke glemme, men fortsette med livene sine, og ikke la terroren ta overhånd. 77 liv er tatt, vi må ikke la han få ødelegge flere liv mens han sitter bak lås og slå,der han hører hjemme.

Lately:
Nøkkelen er hentet! Nøkkelen til lykke, eller rettere sagt -nøkkelen til leiligheten på Uranienborg i Oslo. Det skal bli godt å komme tilbake! Til min og Charlottes store fortvilelse fant vi ut hvor fattige vi kommer til å bli iløpet av dette året, da omtrent nærmeste naboen er H&M, Acne, United Bakeries og vinmonopolet etc etc.
Det var ganske så kos første dagen alle var samlet i leiligheten,selvom jeg og Charlotte endte opp sittende alene på gulvet på en dyne og spise pizza fra Peppes. haha. Sjarm vettu.
Dette blir bra!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits