Bloggfesten i går

...var legendarisk!

Jeg stupte inn i klesskapet mitt (for som vanlig hadde jeg dårlig tid til bussen..), og fant et antrekk, og vips så var jeg på vei til  BLOGGFEST på Peppes Pizza på Aker brygge. Jegt var kjempelettet over at Helene også ble trukket ut som vinner av denne festen, fordi det er jo ikke så festlig å komme alene, lizzåm. Av 5000 ble det trukket 10 stk fra blogg.no som fikk komme, og både jeg og hun vant. Random you say?

Men da jeg kom dit, ble jeg veldig positivt overrasket! Så mange søte jenter (og noen gutter) samlet på ett sted! Og ikke bare rosa-bloggere -Neida, alle virket veldig oppegående og hyggelige! 
Vi kastet i oss pizza som bare det; i alt ble det servert 5 pizzaer fra Peppes nye "Californian style" som vi skulle prøvesmake.
Min favoritt var uten tvil røkelaks-pizzaen. Spesiell og morsom kombinasjon! Vi fikk servert forskjellig øl og rosevin til maten, og gikk hjem med en goodiebag med blader, leppe-produkter, iphonestæsj og gavekort på pizza.

Siden mitt kamera har rotet seg bort (jeg lover, det var ikke meg som rotet det bort..), så ble det dårlige mobil-bilder fra meg som ikke burde se dagens lys..Derfor har jeg "lånt" litt bilder fra de andre jentene :Herlig kveld med herlige mennesker, som jeg sent kommer til å glemme!!
Anbefaler alle å ta turen innom Peppes Pizza i nærmeste fremtid for å smake Californian Style-pizzaene. De er virkelig verdt det! Og ikke minst dessert-pizzaen med jordbær, bringebær, blåbær,sjokoladesaus,smarties og mini-marshmellows! Det...kremt...i munnen :) Og Peppes Pizza på Aker brygge har veldig søte og blide servitører, tommel opp!! 

Jeg er fortsatt mett!
Takk, blogg.no for en fantastisk kveld!

sjekk forresten ut : karolineberget.blogg.no
                                  nettenestea.com
                                  siljehesthagen.blogg.no
                                  helenedrage.com
                                  madeinsweden.blogg.no
                                  enopp.blogg.no
                                  irislilleverden.blogg.no 

                                  

Én kommentar

Silje Hesthagen

30.jun.2011 kl.23:57

Supersuper kveld :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits