In the box

Jeg vil ut og se verden, løse verdens problemer, regne store mattestykker ikke engang Einstein kunne løst, diskutere politikk med Obama, ha piknik på en rødrutete duk i Paris, drømme meg bort i gamle filmer, fortelle vitser til Moland og French, bitchslappe Fritzel, danse med Lady Gaga, lese skumle historier på sengekanten med Edgar Alan Poe, drikke vin med Steven Spielberg - Så hvorfor sitter jeg her  i min 1.20-seng med en halvtom snusboks,i en sliten t-skjorte, sulten på takeaway?... Disse dagorna, inte visste jag att de var livet.

Har med andre ord fri idag! Har malt et bilde jeg skal gi til mitt nye tantebarn, Maria, ryddet i ALLE klærne mine, vasket og trent. Nå skal jeg straks ta sol, og leie en film. Også burde jeg kanskje tenke på hva jeg skal ha på meg på bloggfesten i morgen..Mission impossible!
Bildet jeg malte

En skrubbsulten Philip kom akkurat inn døren. Bør vel være litt kvinnfolk og varme opp maten!

Har du hatt en fin dag?

2 kommentarer

Silje

01.jul.2011 kl.14:18

Flott bilde. Tror ditt eldste tantebarn kommer til å legge sitt elsk på det- sommerfugler er jo helt topp :)

blonderogvodkashots

01.jul.2011 kl.14:21

Jeg tenke jeg skulle lage ett til han også :) Bare vet ikke hvilke farger jeg skal bruke enda ;)

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits