Tre små griser.

Idag har vi vært på visning! Resten kunne ikke pga avstanden, men Johanne, Kristine og jeg dro på to visninger i Oslo, og det er de to fineste leilighetene jeg har sett. Krysser fingrene!! Jeg mener-hvem vil vel ikke ha oss? Vi er stuerene og alt! ;)
Klarte å si til huseieren "Vi er ganske rolige. Jeg mener, vi er VELDIG rolige personer. Ehh..Vi snakker ganske mye da, men vi er rolige." Noen ganger får jeg lyst til å få meg munnkurv. Eller eventuelt sosiale antenner.
Det er vel derfor jeg velger veien innenfor radio. Vi er jo kjent for å mangle noe..

Da er det kvelden her i huset, imorgen venter nok en dag. Forhåpentligvis ikke like klam og regntung som denne. Jeg har nemlig fri, og har planlagt å bli brun en gang for alle.

Én kommentar

Emilie Beck

15.jun.2011 kl.12:05

Svar: Tusen takk, Ane, du er så søt. Savner deg og, vil gjerne besøke deg og Johanne i Oslo!! Lykke til med leilighetsøk!! <3

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits