The situation

DA er jeg plantet på kjent jord igjen, etter en flytur fra Trøndelag, som jeg selvfølgelig savner allerede. Med meg på lasset er Philip, som er på jobbintervju i skrivende stund. Sommerjobb. Hater det ordet. Hvorfor skal det være så vanskelig å få seg en sommerjobb?Skal selv på litt intervjuer for sommerjobb neste uke, cash is king som de KULE sier.
Og for en morgen, forresten! Startet ved at jeg ved en tilfeldighet våknet (ingen alarmer ringte), 15 minutter før toget vårt til flyplassen skulle gå, og dette er altså et lite stykke unna. Løp som OL-mestere til ingen nytte, toget kjørte akkurat når vi rundet stasjonen. Stress. Men det løste seg; morfaren til Philip stod opp tidlig bare for oss, og kjørte oss til flyplassen. Takk Gud.


Skal vi se..Da skal jeg bestille nytt mobilabbonement, si opp ett bredbånd, svare på litt mailer, ta to viktige telefoner, si opp strømmen, hente posten i leiligheten, pakke ut, vaske, og ta sol. Kunne ønske jeg var 10 år istedet jeg.

Dessuten savner jeg dette stedet : 


Her sitter jeg, når jeg burde gjort alt annet!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits