Vise til våren

Reisefoten beveger seg stadig, og nå sitter jeg i Trøndelag hos Philip'en! Fredag til lørdag var vi på telttur ved sjøen for å fiske. Hvem fikk først fisk? Jada, det var meg. Til tross for mobbing av mine fiskekunnskaper. Som de ekte villmarksmenneskene vi er, så grillet vi dagens fangst på bålet.Smakte litt tamt uten noe tilbehør, så for min del ble det grillpølser det gikk mest i...Og når jeg kom hjem, fikk jeg beskjededen : JEG HAR BLITT TANTE for 2.gang! HURRA! Lille Maria ble født kl 06 på morgenen, og er det søteste jeg har sett.

Idag tok vi turen til Steinkjer, til Didrik. Vi dro ut på en liten fisketur ikveld også, men vi gav opp etter å kun ha fått en sjøstjerne på kroken.  (Didrik var den heldige.)

Så nå sitter vi her, i Levanger med hver vår pc og Sex&TheCity på tv'n. Jeg og Philip har skrevet under på en meget seriøs kontrakt med hverandre, som består av å være sunn i ukedagene. Begge to sprakk første dagen, så nå er det gele og calzone som gjelder. Men imorgen, DA skal det bli andre boller. (boller var kanskje et litt uheldig og usunt eksempel i denne sammenhengen men du fatter poenget)
Straks blir det Two and a Half Men, siste episoden der Charlie Sheen er med. Føler jeg kommer til å boikotte serien fremover når han ikke er med. Han ER jo Two and a Half Men.

Håper du har hatt en fin dag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits