Angus & Julia Stone-tidenes beste konsert

17.mai gikk med til å gjøre det som er obligatorisk for meg hvert år: spise masse pølser og is, forsove seg til toget, og utepils i solen! Jeg er fortsatt litt skuffet over at det ikke ble noe inntak av vafler i år, MEN en herlig konsert senere på kvelden kunne lett veie opp for det!
Siden Philip var på besøk, så tok jeg han med på den 17.mai feiringen jeg er vant til; en rimelig avslappet feiring i hjembyen Drammen med utepils i sola, og utkikk etter kjentfolk. Så gikk turen videre til Oslo,og etter en kjapp skift fra bunaden og en togtur senere, møtte vi Didrik og Simen for en utepils på Aker brygge, og så videre til Rockefeller for å se et av mine favorittband : Angus & Julia Stone. For deg som ikke har hørt om de(har funnet ut at jeg er den eneste jeg kjenner som faktisk har hørt om de), så er de verdt en sjans! Deilig musikk man kan drømme seg bort til. Og det var nettopp det vi gjorde også, på det jeg tør å kalle den beste konserten jeg har vært på. Lite, stemningsfullt og fint, med en døddrukken og skjeggete oppvarmingsartist vi la vår elsk på!Ellers har det vært litt hektisk i det siste! USA, flytting, leilighetsjakt med Vegar og Anniken, tårevåt skole-avslutning og Trøndelag-tur.

Imorgen skal jeg, Philip og TorMorten på telt-og fisketur. Blir arti, sjø!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

22, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits