Reklameinnspilling

SIden jeg er så treg på oppdaterings-fronten om dagen, så kommer innlegget jeg egentlig skulle skrevet på torsdag,nå.

Torsdagen var det nemlig tid for reklameinnspilling for XL-bygg i Oslo, med Aksel Hennie på regi.
Jeg,Philip og typ 25 andre mennesker, stuet oss sammen i kulden, for det var jo ikke akkurat tropisk temperatur ute den dagen..Og siden vi hadde mistet vårt egentlige oppholdsrom for dagen, så crashet vi huset til noen intet-anende party-svensker. (det hang disco-kuler i trappeoppgangen, trenger jeg si mer?)
Han ene visste ikke at vi hadde gjort avtale om å komme, så han var mildt sagt forbanna når han ble vekket av 25 ++ mennesker i party-bula si. Forståelig egentlig!

Det var vanvittig mye venting på sett, men da vi kom i gang var det veldig gøy! Jeg fikk x antall gule hjelmer i hodet, men alt i alt var det en morsom dag! Aksel Hennie har jo regi på denne reklamen, og han var faktisk veldig hyggelig,og ikke minst morsom. Han og de andre på settet tok godt vare på oss og sørget for at vi hadde det bra selvom vi holdt på fryse ihjel ;) 
Men med litt kjeks og varm solbærtoddy så overlevde vi da!


Aksel Hennie dirigerer skuespillerne på en av de siste takene. KALDT 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits