Ja, vi elsker Valentinesday..Eller?

Dagen man har ventet lenge på! ..Det vil si, som de romantiske anlagte menneskene der ute har ventet lenge på. 
Med andre ord ikke jeg. Jeg er den personen som kan strekke meg såpass langt at jeg tenner et stearinlys, og kanskje spise en middag.
Jeg snakker om Valentines day. 
Kall meg en krakk, men jeg failer når det kommer til blomster,hjerter,søte ord,konfekt og nussenuss.
Jeg tror på krig,fred,religion og kjærlighet og slikt altså, for all del. Men når det går så langt at man gir 100 roser til daten sin, i likhet med halvparten av verdens befolkning denne dagen, så vil jeg heller grave meg ned til Kina.


Jeg og Stine var ute og lagde en anquette (5 på gata) istad, og hørte litt rundt hva folk skal gjøre på denne dagen. Jeg har aldri villet gjøre meg så fort ferdig med en sak. Jeg må innrømme at det er en hyggelig dag, men når folk blir sentimentale og kaller hverandre for "sussebass og nuskenurk" finner jeg frem spybøtta.
Ja,jeg føler meg litt som en mann. Du kan høre vår mening om dette på Kanal1 i skrivende øyeblikk; tune inn på FM 104,6 - 105 og 107 for å høre mer om dette. Du kan sende inn din mening om Valentines Day (om du har noen tips, noen dårlige eller bra erfaringer,eller planer for kvelden.), med kodeord kanal1 til 2030. 

...Jeg får vel starte å grave jeg, om jeg skal rekke ned til Kina innen dagen er omme.

Ta meg med en klype salt, og ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits