Weekend flash.


Har hatt en fantastisk uke og helg! 
Torsdagen var best av alt. Jeg fikk nemlig være med Ronny på Disney On Ice! Døde nesten av glede; det var som et gjensyn med barndommen, selvom jeg ikke fikk lov til å kjøpe Shave-ice da..Jeg møtte Ronny på Radio Metro,og så dro vi på den kuleste retro-cafeen som spilte BARE musikk jeg likte, og jeg fikk kjøpt meg vinyl-plater av både Elvis,Madonna,Cindy Lauper og Gary Numan! Slå den! Deretter ble det Italiensk restaurant med et godt glass vin, og rett på showet, der broren hans og ungene ventet- Jeg var,om mulig, mer spent enn barna.
Det var ikke til å stikke under en hest at vi tok endel drinker sener på kvelden, da vi møtte Philip,Christian Laland,Tor-Morten,og flere på HardRock cafe.

Fredagen var det duket for retro-kveld på Union scene med kremfolk fra Danvik. For en kveld! Jeg har aldri svingt så mye på hoftene som den kvelden der. Og det var jeg ikke alene om! God stemning. Lørdag lå jeg i fosterstilling, og dro opp til internatet der jeg sloknet til en film med Philip, og idag har jeg vært på en veldig sær,men bra forestilling i teateret. Koser meg jeg!

2 kommentarer

Nina ilaha =)

23.jan.2011 kl.23:13

fine bilder :)

blonderogvodkashots

23.jan.2011 kl.23:59

Tusen takk, Nina :-) !!

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Jeg er en dust,enkelt og greit.Og det trives jeg med. Er opptatt av mote,og har 2 jobber innenfor det(blant annet BikBok på 4.året),og så er jeg radiojournalistikk-student, og jobber i TvBuskerud. jada. Hater gamle damer og barnevogn-mødre.

Kategorier

Arkiv

hits