Overrasket av kjæresten!

Åh, jeg har det over gjennomsnittet bra om dagen! Har brukt de siste dagene på ting som piknik med Lene og Tonje, filmkveld med jentene, lunching med Eilen, grillfest,jobb på verdens beste T&T (har tatt flere bilder for høstens kolleksjon som jeg gleder meg til å se!), masse fin tid med kjæresten,og middag hos foreldrene.
Og i dag har jeg hatt fri, og passet på å møte mamma til lunch. Jeg går 100 meter i øs pøs regnvær, og tror du ikke paraplyjævelen vrenger seg og brekker på tre steder? Tappert måtte jeg gå resten av veien som en druknet katt. Men dagen utartet seg bra videre, da vi lunchet på condelica, og shoppet litt (ny paraply også,selvfølgelig).

Og det beste er når jeg kommer hjem igjen. Alex kom med en impuls-ide om å dra til Oslo for å kjøpe en ny mobil til meg. Der fikk jeg velge hvilken jeg ville, og det ble en Sony Ericsson mini Xperia. Verdens minste android telefon!
Er han ikke verdens snilleste kjæreste?!
Nå skal jeg sette meg i godstolen og teste ut min nye duppeditt!

Har du erfaring med denne mobilen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits