I'll sleep when I'm dead!

Vel, nå er jeg ikke død heldigvis, selvom jeg er to legebesøk,en og en halv ukes sykemelding, 4 pillebokser,og en astmamedisin nærmere. Det skulle vise seg at man skulle bli straffet for å ha hatt en herlig ferie i Spania, da både Alex og jeg ble forkjølet på flyet på vei hjem. Aircondition er som damer : man kan ikke leve med dem, men heller ikke uten.. Denne herlige forkjølelsen har nå utviklet seg til en halsbrekkende bronkitt, og siden man er såpass heldig at man har astma, føles dette som Pearl Harbor, 2.verdens krig og en indianerflokk danse pardans i lungene mine på samme tid.
Kjæresten min har gitt meg det søte kallenavnet"Darth Vader"fordi jeg er så tett i hele systemet at jeg puster som om jeg skulle vært på månen.

Men, så kommer den positive siden av å være syk. Jeg har en fantastisk kjæreste som lager frokost til meg på sengen, går i butikken for meg, ser filmer med meg og stryker meg i håret. Selvom han fortsatt er syk selv. Verdens beste Alex!
Dessuten vet jeg nå hvor mange fliser det finnes på kjøkkenveggen, at Anna Anka kanskje ikke er så blåst like vel?(har faktisk lest bloggen hennes, da har man lite å gjøre), alle sangtekstene til John Wayne, hvor mange minutter det går mellom hver gang jeg hoster, og sist men ikke minst hvor mye jeg hater "Days of our lives".

Jeg lengter til tirsdag, da er jeg nok tilbake på Tulip og selger kjoler, og straks på BikBok og selger alt det fine nye vi har fått inn.
Om noen vil se bilder fra Spaniaturen, så legger jeg de ut i morgen!
Hva gjør du når du er syk?
Hvordan har din uke vært?

Over og ut, -"Darth Vader".


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits