Nytt fra Nelly.com!

I natt følte jeg shoppingbehovet snike seg innpå meg som en kineser i frognerparken, og måtte bare følge mine indre nødskrik om litt nytt til garderoben.
Jeg virkelig ELSKER å kunne shoppe om natten, snike seg til litt nettshopping mens kjæresten sover og ikke kan nekte meg :) Denne gangen ble det Nelly.com, som har SYKT masse bra salg nå.
Det endte med dette :


Disse skal jeg piffe opp søte sommerkjoler med! Jeg kjøpte de i beige.
Kr 100Jeg vet de ser ut som tøfler, men tenk så behagelige! Disse kommer til å komme godt over ens med mine slitte jeansshorts i sommer!
Kr 50


Jeg elsker fargen på denne kjolen, og fjær-detaljene på skuldrene.
kr 159

Kupp, eller hva?? Når jeg kommer hjem fra Spania skal jeg handle mer der, men inntil videre burde jeg vel kanskje begrense meg litt ;-)

Solen steker om dagen! Siden vi er halvveis i sommeren, så er det best å ta vare på hver eneste dag med sol og varme, og det forsøker jeg til det fulle, når jeg ikke jobber. Bortsett fra bading, grilling og soling, er det utepils og utecafe som gjelder om dagen..
På onsdag hadde jeg og alex litt å feire, så vi tok turen ut på byen..på en onsdag liksom. Men det var SÅ gøy. Møtte Juli,Andrea,Stian og en gjeng jeg gikk på ungdomsskolen med. Alltid gøy å se folk man ikke har sett på lenge.
Og i går etter jobben, møtte jeg Luis som jeg heller ikke har vært med på lenge. Vi tok en kaffe på Tullinløkka.
I dag så har jeg også jobbet i Oslo, og spist middag med tanten min på Pigen :)

Hva har du gjort denne uken?
Hva synes du om mine kjøp på nelly.com?

Nei, for et meningsfullt innlegg.
www.nelly.com
Stikkord:

Én kommentar

fameliciouz

10.jul.2010 kl.04:26

beautiful,..
wish you would like to comment on my blogg too,.. :)

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits