Holidayhores


Ah, vår kjære hage! Det er så lite ekkelt å endelig ha en hage istedenfor en fransk ballkong med utsikt over parkeringsplassen. elsker det! Her griller vi,soler oss og koser oss!

Elskede sommerdager<3
Ida og Linn har vært på besøk denne uken, og vi har hatt det så gøøy. (Om man ser bort fra siste del av natt til søndag, som inneholdt et toalett,vin,og 13 timers søvn). Eilen har også flyttet til Norge for en periode, kos :)

Og på torsdag drar jeg og Alex  på lang-weekend til Sverige der vi skal feire midtsommar med familien og kompisene hans. DET du, skal bli bra.
Jeg sier som vår 17-årige nabogutt som i skrivende stund hiver potteplanter og knuste ølflasker ut av vinduet sitt i 3. etasje, mens han ballanserer i vinduskarmen iført boxer og sokker : ALT ER LOV NÅR DET ER SOMMER!
Det er det jeg fikk som svar da jeg konfronterte han med at jeg hadde lite lyst til å få ølflasker spiddet i ryggen da jeg soler meg på gresset i morgen.

Og gjett om han har rett. 

hvordan fordriver du dine sommer-dager?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits