Velkommen!

Kjære sko, jeg ønsker dere velkommen til samlingen, jeg lover at dere vil oppleve mange små eventyr sammen med meg. Håper dere er klar for å komme ut i verden! Beklager, men det er mulig dere blir en anelse slitt etterhvert, fordi jeg liker dere litt for godt...

Disse tøffe sandalene kjøpte jeg i dag. De ser kanskje harde og røffe ut utenpå, men akk så myke og gode innvendig! Disse vil jeg bruke på stranden, på shopping, på byen, på jobb. Ja, til alt. Til jeans, til kjole, til shorts.
For ett funn! Vad tycks?
Kun 499DNA


Også matcher de til vesken også, gitt! (Veske fra Ilse Jacobsen)
...Og i dag har jeg forøvrig gått rundt som et  telt på jobb, eller fallskjerm om du vil
.. Men for et fantastisk deilig stoff på "teltet"! Utrolig behagelig å gå i, og tynt stoff som er deilig på dager som denne, da solen steker på alt fra kneskåler til bak ørene.
(buksedressen er kjøpt på Helt Coco på Sandvika Storsenter, om noen lurer)

Har hatt en veldig koselig dag på Tulip og Tatamo i dag. Storkoser meg alltid på jobb, men spesielt når det er mye å gjøre, som i dag. Har byttet ut alle hengerne i butikken med nye hvite hengere med små hjerter på, og det gav et mer helhetlig (finnes det et ord som heter det?) uttrykk. Har også solgt endel kjoler til blide og søte damer som vanlig, + endel rydding på atelieet osv. I morgen venter nok en hyggelig dag på Tulip, og det gleder meg meg til.
Mamma, tante og kusinen skal en tur innom meg for å se butikken!
Nå går det forresten fort til jeg drar på jentetur til Manchester! Ett år har vi gledet oss, og endelig er det bare 2,5 dager til!Én kommentar

Fag Mag Lepore

04.jun.2010 kl.21:20

sv; jeg har hatt en stråååålende dag! ;) fine sko! :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits