summer of love

Etter en hektisk periode med sverigetur, konfirmasjon, bryllup, jobbing og diverse å ordne så har jeg endelig fått litt krefter igjen og har tid til bloggen :-)

Jeg har det bare så fantastisk bra om dagen, og hva er vel bedre inspirasjon enn det?
Jeg teller ned dagene til den nye jobben med filmingen starter, til Manchester med Andrea, Juli og Lene på mandag, til jeg og Alex drar til paradiset i Spania, til sene sommerkvelder med de man er glad i.
Og samtidig så masse fine minner å se tilbake på mens man gleder seg til de som kommer.
Sommer, og alle bekymringer forsvinner sammen med snøen.

Her er sommerens gode minner hittil :

Andrea og Ole's drømme-bryllup <3
Jeg gråt helt fra vielsen og til middagen, gledestårer altså. Helt håpløst.
Det var veldig spesielt og veldig rørende å se en av sine beste venner helt fra barndommen gifte seg..
Det ble et perfekt bryllup, selvom jeg tok kvelden tidlig og ikke ble med de andre forloverne ut på byen etterpå.                 Sverigetur hjem til Alex sin familie:Og dagen i dag har jeg tilbragt på taket av leiligheten og solet meg mens det var sol. Og du kan ta meg faen på at hver eneste gang jeg setter meg til rette i stolen, så forsvinner solen, og hver gang jeg tenker at jeg ikke gidder mer og er på vei inn, så kommer solen tilbake. Sånn holdt jeg på i 2 timer, helt til jeg på trass gikk ned og ryddet hele leiligheten i stedet ;-)
Også kom Bodil og Linus og hentet oss for å dra på en strand og grille og BADE (!). Hadde du visst hvordan Linus og Alex er i nærheten av hverandre, så forstår du også at jeg er sliten...Det er som å sitte barnevakt, de er overalt.
Etter badeturen ringte mamma og lurte på om vi hadde lyst på Tapas, så dro vi på skutebryggen og spiste det. Herlig sommermåltid.
Nå ligger Alex på magen og spiller playstation, tönt som han er, og jeg ligger i sengen med laptop og føler meg solbrent, tönt som jeg er.

Har du gjort noe fint i helgen eller har du noe fint å se frem til i sommer?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits