Mine nye fav.smykker og sko

Denne langhelgen har vært fantastisk!
Blant annet så har jeg blitt tilbudt å være "snakke-dame" på tv, det vil si den personen som presenterer neste program som kommer, hahaha. Jeg ser det for meg. Jeg takker selvfølgelig ja, og dette er jo såklart bare for en periode, men positivt på cv'en for meg som skal bli journalist ;)
Har fått en haug av små-tilbud både på skole-fronten og jobbfronten i det siste, og det er så ubeskrivelig deilig å vite sikkert at alt ordner seg.
Så i helgen har jeg vært i like strålende humør som når en kineser oppdager at det er tilbud på ris.
I korte trekk har jeg vært hos Juli og malt med Camilla og David (mine to lerretter på 30 cm ca ble fort borte bak de andres kingsize-for-store-til-at-jeg-rekker-opp-lerretter), vært på familiebesøk,innflytningsfest til våre kjære naboer i 5.etasje (svensker som nok en gang invaderer Norge), og spist middag hos Bodil og Linus.
Akkurat da jeg hadde lagt meg til på sofaen til Bodil i den beste stillingen, stapp mett etter å ha svelget mat nok til to byer, tenkte jeg "Gud så deilig å få sove lenge i morgen". Alex fikk meg fort ned på jorden igjen, ved å minne meg på at jeg skulle være hos tannlegen kl 08.00. Dvs at jeg stod opp kl 07.00. Må jo bare elske det..Jeg hadde forresten hull. end of story.

Men jeg får prøve å legge min seks-års-jeksel med hull til side noen timer, for snart venter jobbing på BikBok i Asker. Og jeg vet hva som også får meg på bedre humør : Mine splitter nye converse sko som jeg fikk av min altfor snille kjæreste i bursdagsgave! Finnes ikke noe som får meg til å komme så i vår-følelse som når jeg knyter på meg conversene og tar på meg en jeans-jakke med korte ermer!Det er utrolig hvor mye smykker kan gjøre med et antrekk! Jeg er fan av store armbånd og store ringer!
Armbåndet er en gave fra mamma, som jeg fikk i går (Dyreberg&Kern), og ringen er mitt nyeste innkjøp fra BikBok (39 kr kan man jo unne seg ;) )


2 kommentarer

Sara Charlotte

04.mai.2010 kl.22:03

Takk for det! :) Du må gjøre det! Koselig å se deg i går! Synd Bik Bok mister en så flink jente!

Anee

06.mai.2010 kl.22:25

du er søøt =) Takk,snilt sagt. Ja blir veeeeldig trist å jobbe siste dagen :(

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits