Today


Bildet er tatt av oss på Brød og Tulipaner på Frogner :-) Verdens fineste cafe omringet av en haug av pene blomster og lukter. (Bildet er tatt for Tulip og Tatamo 14.4.2010), meg med fletter. haha.

Er det ikke deilig å endelig kunne sitte slik? Jeg mener, ute på en cafe med venninner, uten å fryse fast i stolen pga kulden? Våren dere, er den ikke et par hakk bedre enn vinteren? Det var med sjokkskader jeg så ut av vinduet for et par dager siden og oppdaget hvordan snøen hadde invadert oss IGJEN. Men heldigvis ble det ikke noe mer ut av det.
Det er i slike stunder jeg virkelig ser frem til å dra til Spania. (Vi drar til Playa De Palma den 17.juli! Jippi)
Jeg har endelig fått kjøpt meg converse, og når man kan begynne  å gå med converse ute, er det et tegn på at det går mot sommer. Jeg merker det ¨på hummøret på både meg selv og de rundt meg at vinteren er over, men i dag så kommer jeg litt ned på jorden igjen. Jeg skal nemlig jobbe i maaange timer på  BikBok i Asker, og føler at jeg kunne gitt begge armene mine bare for å få sovet litt til..

Ha en super dag i solen, og til dere som har fri : Ta en cafetur for meg;)

3 kommentarer

hemmeligbeundrer :)

30.apr.2010 kl.11:59

Ønsker deg en fin helg ;D

alex

30.apr.2010 kl.17:39

trodde du fikk conversen =P

Anee

01.mai.2010 kl.00:13

korreksjon : (heter det det? haha) jeg FIKK conversene av min kjære Alex i bursdagsgave :D

Skriv en ny kommentar

blonderogvodkashots

blonderogvodkashots

21, Oslo

Er så heldig å ha to fantastiske jobber på BikBok og Tulip og Tatamo, som inspirerer meg til å blogge om mote. Ellers blir bloggen en slags dagbok der jeg forteller litt om hverdagen min, enkelt og greit. Håper noen blir inspirert av innleggene mine :)

Kategorier

Arkiv

hits